Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surf dan gerust verder op onze site. X
Onderweg? Route-info
Route bepalen
 

 

 

Lembo B.V.

KVK: 56484828
BTW: NL852148185B01

Koningswinkelstraat 44B
6301 WJ Valkenburg Lb
t: 043 458 38 39
e: info@heuvellandbb.nl

 

 

Bed & Breakfast Heuvelland

Overnacht in het Zuid-Limburgse Heuvelland en geniet van bourgondisch Valkenburg aan de Geul

Wilt u van de gezellige drukte genieten in het centrum van toeristenstad Valkenburg, maar ziet u het niet zitten om in dezelfde drukte te overnachten? Of komt u naar Valkenburg om om te wandelen of te fietsen in de natuur van het Heuvelland en zoekt u een rustige plek om te overnachten? Bent u op zakenreis (alleen of met collega’s) en wilt u gewoon goed kunnen rusten? Dan is Bed & Breakfast Heuvelland het perfecte adres voor u!

Locatie

Bed & Breakfast Heuvelland ligt centraal in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op ongeveer tien minuten loopafstand van het historisch centrum van Valkenburg. Bed & Breakfast Heuvelland is uitstekend bereikbaar (zie routeplanner). Het trein- en busstation ligt op ongeveer tien minuten loopafstand. Maastricht-Aachen Airport is ongeveer twintig minuten rijden. Wilt u weten wat er in de omgeving allemaal te zien en te doen is? Blader dan even door de fotogalerij.


Grotere kaart weergeven

Voorzieningen

Kamers

Of u nu alleen komt, met uw partner, uw gezin of uw collega’s (maximaal 4 personen), het appartement van Bed & Breakfast Heuvelland is geheel voor u gereserveerd. Al onze aandacht is voor u en u geniet van optimale privacy. Zonder enige hinder van andere gasten overnacht u in een rustiek mergelhuisje uit ca. 1900, dat recentelijk geheel is gerenoveerd en is voorzien van alle moderne gemakken. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een woongedeelte en een douche- en toiletgelegenheid. U beschikt over digitale TV, radio en WiFi. U hebt een eigen parking (voor één personenauto) en een eigen terras. ’s Ochtends wordt uiteraard voor een heerlijk ontbijt gezorgd.